Honungspuffens Kålpudding

  • Fläskfärs
  • Kål
  • Ljus sirap
  • Socker
  • Soja
  • Ägg
  • Mjölk

Stek kål i smör, salta och peppra. Ringla över sirap och soja, stek mjukt. Bland färs, salt, peppar, mjölk och ägg i en skål. Det ska bli lite löst och geggigt. Häll i sirap och socker. Lägg lite av kålen i botten av en form (SMÖRA först). Lägg på all färs och lägg sedan på resten av kålen på färsen. Grädda mitt i ugnen ca 30-40 min på 175 grader.

Tips! Mot slutet, lägg på folié så att inte kålen bränns.

Permalink Köttfärs Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback