Gratinerad KöttFärsPasta

  • 250 g pasta penne
  • 400 g köttfärs
  • Smör
  • 1 purjolök
  • 1 tsk salt
  • 2½ dl tomatsås, t ex färdig pastasås
  • 2 dl Kelda pastasås mild ost

Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min.

Permalink Köttfärs Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback