Hannas FläskfiléGryta

  • 500 g fläskfilé
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • ½ köttbuljong

Skär köttet i skivor. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Vispa ihop grädde, vitlök och senap. Häll det bredvid köttet i pannan och smula i buljongtärningen. Låt det koka några min. Servera med klyftpotatis.

Permalink Fläskfilé Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback