Helenas TacoPaj

Pajdeg

  • 4 del vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 50 g smör
  • 1 ½ del lättmjölk

Blanda ingredienserna och tryck ut i en pajform (ska inte förgräddas).

 Fyllningen:

  • Köttfärs
  • Tacokrydda
  • Tunt skivad rödlök
  • 1 burk majs
  • 1 påse ekologisk färsk blandspenat
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 liten burk naturell Philadelphiaost
  • Tomater
  • Riven ost
  • Nachochips (med eller utan smak)

 Stek köttfärsen med tacokryddan.  Hacka bladspenaten och vitlök i Tupperwares ExtraChef och lägg sedan i Philadelphiaosten och bland om. Lägg i köttfärsen i formen, lägg på löken och strö över majsen. Bred röran över och lägg på skivad tomat och strö till sist över riven ost.

Grädda i 20-25 min på 200 grader. Servera med sallad och nachochips!

Permalink Pajer Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback