Helenas TacoPaj
Pajdeg
- 4 del vetemjöl
- ½ tsk salt
- 2 tsk bakpulver
- 50 g smör
- 1 ½ del lättmjölk
Blanda ingredienserna och tryck ut i en pajform (ska inte förgräddas).
Fyllningen:
- Köttfärs
- Tacokrydda
- Tunt skivad rödlök
- 1 burk majs
- 1 påse ekologisk färsk blandspenat
- 1 klyfta vitlök
- 1 liten burk naturell Philadelphiaost
- Tomater
- Riven ost
- Nachochips (med eller utan smak)
Stek köttfärsen med tacokryddan. Hacka bladspenaten och vitlök i Tupperwares ExtraChef och lägg sedan i Philadelphiaosten och bland om. Lägg i köttfärsen i formen, lägg på löken och strö över majsen. Bred röran över och lägg på skivad tomat och strö till sist över riven ost.
Grädda i 20-25 min på 200 grader. Servera med sallad och nachochips!