Åsas LimeKyckling

  • 4 st kycklingfiléer i bitar
  • 2 st lime
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk thailändsk fisksås (icas)
  • 2 tsk honung
  • 1 dl mango chutney lime (icas)
  • purjolök
  • röd paprika
  • salt och peppar

Bryn kycklingfiléerna i smör och olja, salta och peppra. Fräs snabbt purjolöken och paprikan. Koka upp grädde och cf. Riv i skalet av lime och pressa ur saften. Blanda i honung och lägg sen i kyckling, purjolök och paprika. Låt sjuda på svag värme en halvtimme. Servera med ris.

Permalink Kyckling Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback